Dit is mijn verhaal

Natuurlijk ben je benieuwd wie er achter deze site zit. Dat zal ik je vertellen. 

Lang geleden heb ik zelf ook op de middelbare school gezeten. Om er voor te zorgen dat ik alles kwam te weten, heb ik havo én vwo gedaan. En wel op het Rhedens Lyceum in Rozendaal. 

Economie

Economie was uiteraard het allerleukste vak. In mijn tijd heette het nog Economie 1 (algemene economie) en Economie 2 (wat nu bedrijfseconomie is). Mijn docent (mijnheer Ummels, bent u daar?) kon geweldig uitleggen en heeft wellicht toen al een zaadje gepland voor het mooie vak Economie. 

En toen?

En toch ben ik geen economie gaan studeren. Domme keuze achteraf natuurlijk. Het werd Rechten, maar dan wel de economische variant. 
Ik heb de studie afgemaakt in de reguliere speeltijd, plus een tijdje in de blessuretijd. Laten we zeggen dat ik heb genoten van de studententijd 😉

Docent

Na een aantal jaar bij een grote bank te hebben gewerkt, heb ik jarenlang eigen bedrijfjes gehad. Het is supermooi om zelfstandig ondernemer te zijn, maar wel soms stressvol. Op een gegeven moment kwam het docentschap voorbij en wist ik: dat is iets wat ik heel graag wil. Ik mocht bij ‘mijn eigen universiteit UU’ een master doen en was direct eerstegraads bevoegd. Super! Tijdens mijn opleiding heb ik in Vianen gewerkt en het jaar erna op een Nederlandstalige school op het zonnige Sint Maarten. 

En nu?

Omdat ik merk dat veel leerlingen het fijn vinden om de les nog een keer terug te kijken Youtube, ben ik deze website begonnen. De eerste stap is om alle oude examens op te nemen, zodat je kan voorbereiden op het eindexamen. Binnenkort komen hier ook uitlegvideo’s bij. Dat gaat veel tijd kosten, dus ik hoop dat je wat geduld hebt. 

Heb je nog vragen? Stel ze dan!

Wel eerst je vinger opsteken, voordat je iets vraagt.
Okay?

© 2022 All Rights Reserved.